1583
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1583,stockholm-core-1.2.1,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Prânz târziu la Papila

Slow living în București, în mijlocul zilei? Nu este o utopie, ci atmosfera pe care o creăm la Papila de marți până sâmbătă, cu brunches delicioase ce se mănâncă între 11:00 și 17:30. Dacă ești în căutarea celor mai bune locuri pentru a savura un brunch delicios în București, te așteptăm la noi în restaurant, unde îți propunem o experiență culinară pe care îți vei dori să o repeți iar și iar: o sărbătoare a gusturilor și aromei!

Bucureștiul este un oraș vibrant și dinamic, iar conceptul nostru de late brunches este menit să îți ofere un sentiment de confort și un moment de respiro, într-un cadru relaxant, care te va duce cu gândul la sufrageria cochetă a mamei.

Papila este unul dintre acele locuri din București care te invită să savurezi momentul, pe lângă mâncarea bună. Doamnele de la Papila sunt deja faimoase pentru comfort food-ul regăsit în supe fine și în ciorbe, în sandwichurile gourmet, în mic-dejunul delicios și în salatele fresh asamblate din ingrediente locale și pregătite cu motherly love la noi în restaurant.

Ciorbe delicioase with a twist

Ciorbele ocupă un loc special în inimile noastre. Aceste preparate bogate și savuroase sunt adorate de generații întregi, iar la Papila sunt pregătite cu același drag și atenție la detalii ca acasă. Fie că ești în căutarea unei ciorbe clasice românești sau cauți gustul autentic al altor culturi în mijlocul Bucureștiului, Papila is the place to be! De la borșul plin de legume proaspete de sezon sau o ciorbă cu afumătură, la supa Thai și cremele catifelate, ciorbăria noastră te așteaptă să descoperi o lume a gusturilor autentice și a aromei inconfundabile, care te va purta în fel și fel de locuri.

Deși meniul din restaurant se schimbă periodic, pentru că punem mare preț pe folosirea ingredientelor locale, de sezon, toate preparatele noastre, inclusiv ciorbele, au un element în comun: gustul tradițional al diverselor bucătării ale lumii, with a twist, îmbogățit de creativitatea „comitetului” de la bucătărie, care își are rădăcinile într-o pasiune nemărginită pentru gastronomie. Astfel, ciorbele noastre devin alegerea perfectă pentru un prânz reconfortant și delicios în București. Dar pentru a înțelege exact despre ce vorbim, trebuie să trăiești experiența Papila, unică între atâtea locuri de mâncat din București!

Brunches la Papila: Ce se mănâncă, în afară de ciorbă?

Papila nu este nici pe departe doar o ciorbărie, dar pentru că un prânz fără ciorbă sau supă este ca o primăvară fără flori, ți-am vorbit mai mult despre aceste preparate care dau tonul unui prânz autentic, indiferent de ora la care alegi să îl mănânci. Hai să vedem ce se mănâncă la Papila și ce înțelegem noi prin late brunches!

Brunch: [brantʃ] s.n. (englez.) Masă luată între micul dejun și prânz. Abreviere de la br[eakfast] [I]unch. Asta spune dicționarul, dar noi spunem că un brunch la noi în restaurant este mai mult decât atât! La Papila, brunch-ul nu este doar o masă, ci o experiență culinară menită să te răsfețe și să te surprindă.

Meniul nostru de brunches este conceput astfel încât să satisfacă o varietate de gusturi și preferințe, oferind o selecție generoasă de preparate inspirate din bucătăriile lumii. În plus, ne asigurăm că folosim doar cele mai proaspete ingrediente locale, astfel încât să te bucuri de o masă sănătoasă și gustoasă.

Ouă toată ziua? Da, pentru că ar fi păcat să ratezi bunătate de papară sau niște ouă ochiuri perfect gătite. Sau poate preferi un sandviș delicios la grill. Nu ai idee câte bunătăți pot să încapă între două felii de pâine, dar poți să afli la noi în restaurant!

Ți-am spus deja că Papila este unul dintre puținele locuri în care poți să mănânci hearty food pregătită cu motherly love, iar din meniul nostru de brunch nu puteau lipsi piureurile pufoase, pe care le servim în diverse combinații inedite.

În restaurantul nostru, you can go all in cu un combo din care nu lipsesc ciorba sau supa, piureurile sau sandvișurile și salata. Avem și opțiuni light, perfecte pentru un brunch atunci când vrei să mai păstrezi loc și pentru cină: salate din frunze de fermă, îmbrăcate în dressing-uri delicioase și făcute din combinații inedite de ingrediente

P.S.: Întreabă-ne despre cafeaua de specialitate, băuturile noastre crafty, și despre deserturile catifelate din vitrină!

La Papila, brunchul este o ocazie pentru a descoperi noi combinații culinare și a savura preparate delicioase într-un cadru intim. Alege să ai parte de o experiență culinară care îmbină tradiția și inovația, bucurându-te de un prânz târziu într-un loc plin de personalitate. Fie că ești în căutarea unui loc pentru a savura o ciorbă delicioasă sau a descoperi noi preparate culinare, Papila este alegerea perfectă în București. Te așteptăm pentru a-ți împărtăși pasiunea noastră pentru mâncarea bine făcută, cu care papilele tale gustative vor avea parte de răsfățul suprem!