482
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-482,stockholm-core-1.2.1,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-5.2.1,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Papila – Un bistro pe gustul tău

Ne mândrim cu faptul că, prin Papila, încercăm și reușim să oferim o experiență gastronomică altfel, în inima Bucureștiului sufocat de meniuri standard. Fie că îți dorești un brunch casual, un prânz de duminică reconfortant, care te va purta până în Japonia sau o cină specială, bistro-ul nostru te așteaptă cu un meniu versatil și gusturi memorabile.

Ce înseamnă un meniu în stil bistro? Explicat cât mai simplu, ne putem referi la un meniu cu o gamă variată de feluri de mâncare inspirate din diverse bucătării ale lumii. De la supe calde și cremoase, până la sandvișuri gourmet și prânzuri sățioase, ne străduim să aducem o varietate de arome în micul nostru bistro, motiv pentru care vei observa schimbări dese în meniu.

De exemplu, gama noastră de feluri de mâncare pentru prânz și brunch combină arome clasice cu o notă inovatoare, garantând o experiență culinară care te va încânta și surprinde în același timp. De la ouăle gătite în diverse moduri și garnisite cu ingrediente inedite, până la piureurile pufoase aromatizate cu trufe, brunch-ul nostru este o invitație la răsfăț și bucurie. Același meniu de brunch este valabil și pentru prânz, incluzând o selecție de supe, salate din frunze proaspete și sandvișuri concepute nu doar pentru a îți satisface foamea, ci pentru a îți oferi o experiență culinară pe care îți vei dori să o repeți.

Te invităm să te bucuri de o supă cremoasă de legume sau de un sandviș gourmet cu ingrediente locale proaspete, la un prânz în București care combină gustul suprem cu nutriția adecvată!

Bistro Papila – Punctul tău de întâlnire cu savoarea mâncării gătite din suflet

În spiritul autenticității, meniul de la bistro Papila se schimbă sezonier, reflectând disponibilitatea ingredientelor proaspete și dorința noastră constantă de a inova și de a îi surprinde pe cei care ne trec pragul. Și, la fel ca un bun prieten, suntem întotdeauna aici pentru tine, fie că ai poftă de un brunch energizant la orice oră, un prânz luat conștiincios la mijlocul zilei sau o cină în tihnă. Așadar, te așteptăm cât mai des pe la noi, pentru a nu rata noutățile pe care ți le pregătim cu drag!

Sperăm că, în călătoria ta culinară prin București, vei alege să ne treci pragul și să te bucuri de experiența Papila. Îți promitem un strop de culoare și savoare în fiecare zi, cu preparate de brunch, prânz sau cină care îți vor încânta simțurile și îți vor alimenta dragostea pentru mâncarea bine făcută.

Deci, dacă ești în căutarea unui loc unde să te simți ca acasă, unde poți să savurezi un meniu diversificat și să te bucuri de un serviciu prietenos, te așteptăm cu drag la Papila, bistro-ul tău din București. Vino să descoperi mâncăruri delicioase, o atmosferă primitoare și o echipă care pune pasiune în fiecare detaliu. Te așteptăm să descoperi Papila, locul unde mâncarea gătită din suflet și oamenii minunați se întâlnesc!